Ferskt & sunt

Hvorfor er ferskt så viktig?

Hvorfor er ferskt så viktig? De fleste vil mate sitt barn med fersk, hjemmelaget mat. Men hva gjør du når det rett og slett ikke er tid til shopping, hakking og blanding? Vi har løst dette for deg ved å tilby økologiske, ferske blandinger så nær hjemmelaget som det kan bli! Våre produkter laget på følgende tre enkle måter:

Viktig utplukking

Vi velger oss ferske, rene og bærekraftige ingredienser, som er sertifisert og kan spores helt tilbake til kilden. Siden et eple som er plukket fra et tre ikke inneholder konserveringsmidler, farger, konsentrater eller er tilsatt sukker, gjelder det også for våre produkter. Vårt hovedfokus er på sunne, naturlige råvarer.

Riktig blanding

Frukten og grønnsakene våre kommer fra gårder som er håndplukket av oss. Vi blander ingrediensene akkurat som du ville gjort hjemme og tilfører kun urter, usaltet smør og vår egen hjemmelagde kraft. Alt blir satt sammen av kokker og ernæringsfysiologer.

Laget kun for deg

Fersk betyr for oss at maten er laget kun timer før du får den på døra. Våre kokker tilbereder maten på et godkjent, profesjonelt kjøkken, og alt blir kontrollert før maten pakkes, forsegles og kjøres hjem til deg. Les mer om hvorfor vi startet Jonas og Julia her.