Laksegryte (liten)

Laksegryte (liten)

Vekt: 140 g.

Laksegryta vår består av nydelig, dampet laks med potetmos, biter av gulrot, erter, litt løk og dill. Smakfull, hjemmelaget fiskekraft bidrar til deilig smak og konsistens.

Inneholder: Laks, potet, gulrot, erter, løk, usaltet smør, sitron, dill.
Fisk (laks)

Aldersgruppe: Fra 7 måneder.

34,90 kr

Total price kr
Package weight g
Tilbake til forrige side

ABONNER OG SPAR 20 %

Få maten rett hjem på døra hver uke med 20 % rabatt per produkt.

BLI MED I JONAS OG JULIA-FAMILIEN

Sunn og smakfull mat – tilberedt av stjernekokker.

Næringsinnhold

Energi per 100 g

555 kJ / 133 Kcal

  • Fett: 7,3 g
  • Hvorav mettede fettsyrer: 2,1 g
  • Karbohydrater: 7,7 g
  • Herav sukkerarter: 5,3 g
  • Proteiner: 8,3 g
  • Salt: 0 g

Om produktet

Laks er en fet og proteinrik fisk. Proteiner er viktige byggesteiner i kroppen som er med på å bygge og vedlikeholde alle kroppens celler. Fisken har et høyt innhold av omega-3-fettsyrer, som kan forebygge og bremse utviklingen av hjerte- og karsykdommer. De er dessuten viktige for hjernens utvikling. Laks er en god kilde til vitamin A, som er viktig for syn og immunforsvar, og til vitamin B12 som er viktig for kroppens celleproduksjon, inkludert røde blodceller.

Potet inneholder vitamin C, kalium og kostfiber. Vitamin C bidrar til å styrke immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Kalium hjelper til med å opprettholde et normalt blodtrykk. Hva med kostfiber? Fordøyelsen elsker kostfiber! Gulrot er også en god kilde til kostfiber, og inneholder mengder av betakaroten. Løk og erter er også gode fiberkilder, og erter har i tillegg mange andre vitaminer og proteiner å by på.

Laksegryte (liten) er en mer finmost versjon av Laksegryte (stor), som har større biter og deilig tyggemotstand for de større barna.

Vekt 0.14 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Laksegryte (liten)”