Laksegryte (stor)

Laksegryte (stor)

Vekt: 240 g.

Laksegryta vår er deilig, dampet laks med potetmos, biter av gulrot, litt løk, erter, dill og smakfull, hjemmelaget fiskekraft.

Inneholder: Laks, potet, gulrot, erter, løk, usaltet smør, sitron, dill.
Fisk (laks)

Aldersgruppe: Fra 18 måneder.

46,90 kr

Total price kr
Package weight g
Tilbake til forrige side

ABONNER OG SPAR 20 %

Få maten rett hjem på døra hver uke med 20 % rabatt per produkt.

BLI MED I JONAS OG JULIA-FAMILIEN

Sunn og smakfull mat – tilberedt av stjernekokker.

Næringsinnhold

Energi per 100 g

555 kJ / 133 Kcal

  • Fett: 7,3 g
  • Hvorav mettede fettsyrer: 2,1 g
  • Karbohydrater: 7,7 g
  • Herav sukkerarter: 5,3 g
  • Proteiner: 8,3 g
  • Salt: 0 g

Om produktet

Laks er en fet fisk som er rik på protein, og som er med på å bygge og vedlikeholde alle kroppens celler. Den er også full av omega-3-fettsyrer, som forebygger og bremser utviklingen av hjerte- og karsykdommer og er viktig for utviklingen av hjernen. Laksen er også en topp kilde til både vitamin A, som er med på å gi deg godt syn og immunforsvar, vitamin B12 som er viktig for kroppens produksjon av nye celler, inkludert røde blodceller.

Potet har lavt fettinnhold og er en kilde til vitamin C, kalium og kostfiber. Vitamin C styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer, mens kalium bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk. Kostfiber er gunstig for fordøyelsen. Gulrot er proppfull av betakaroten og kostfiber og topp for fordøyelsen, erter er fulle av vitaminer, fiber og proteiner. Løk er også en god fiberkilde.

Denne gryta er like sunn som den er god. Laksegryta er passende for flere aldersgrupper. Den er most for de mindre barna, men har større biter og deilig tyggemotstand for de større barna.

Vekt 0.24 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Laksegryte (stor)”