Ofte stilte spørsmål

Hvor produseres maten?

All mat lages med kjærlighet og vi håper å starte opp produksjon igjen innen sommeren 2022.

Hvordan skal maten oppbevares?

Når maten er levert på døren er det viktig at den oppholdes kaldt for å sikre best smak. Vi anbefaler at maten settes inn i et kjøleskap på samme måte som du oppbevarer annen fersk mat.

Hvor lenge er maten holdbar?

Alle våre matretter er holdbare i en uke så lenge uåpnede bokser blir oppbevart i kjøleskap. Etter åpning bør de oppbevares kjølig og spises opp innen 24 timer. Maten skal ikke stå i romtemperatur over flere timer og skal ikke varmes opp flere ganger.

Det er vanlig at det er klumper i maten?

All vår mat lages av kokker på et profesjonelt kjøkken. Maten vår hakkes, moses og blandes for å passe perfekt til ditt barns utviklingstrinn. Derfor vil ulike retter ha ulik tekstur. Les mer om dette under hver enkelt rett.

Hva hvis barnet mitt ikke liker Jonas og Julia-maten?

Vi er så glade for å lage mat til ditt barn og garanterer deilig og næringsrik mat. Vi vet bedre enn noen at babyens smaksløker kan gå gjennom oppturer og nedturer når de utvikler seg. Visste du at babyen noen ganger trenger å smake på en matrett 15-20 ganger før de kjenner den igjen og har utviklet en smak for den? Det hele er en del av smaksutviklingen og er helt normalt.

 

Med dette i tankene kan vi ikke tilby refusjon eller kreditt for måltider babyen din kanskje ikke vil like øyeblikkelig. Vi håper hvert måltid er en hit, men forstår at de bittesmå smaksløkene stadig endrer seg. Men ingen grunn til bekymring – vi kommer til å holde deg oppdatert på lure mattips og triks for å forvandle de kresne, små spiserne til store matelskere!

Kan dere levere maten på jobben min?

Selvsagt. Det eneste du trenger å gjøre er å endre adressen på Din side og vi fikser resten!

Er emballasjen resirkulerbar?

Ja, all emballasje fra oss er resirkulerbar og fri for usunne stoffer. 

Tilbyr dere gavekort?

Ja, du kan kjøpe gavekort hos oss. Ta kontakt med oss her!